Pipefest - Vuoden suurin comeback!

PIPEFEST PALAA!

Suomalaisen hiphop-musiikin legendaarinen uranuurtaja Pipefest tekee yllätyscomebackin kesällä 2018. Tapahtuma palaa juurilleen ja järjestetään Sotkamon Vuokatissa perjantaina 27.7.2018. Tapahtumassa tulevat esiintymään uraansa lopetteleva Cheek, keikkalavoille tänä kesänä yllätyspaluun tekevät Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö ja Ceebrolistics sekä suomalaisen hiphopin ”kummisetä” Paleface.

Pipefest

OHJELMA

Maamme menestyneimpiin rap-yhtyeisiin kuuluvat Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät paluun ja yhdistävät ensimmäistä kertaa voimansa yhteisille festivaalikeikoille. Yhtyeet juhlivat levy-yhtiönsä Rähinä Recordsin 20-vuotista taivalta. Andun, Tasiksen ja Uniikin muodostama trio on jättänyt jälkensä suomiräpin historiaan erinomaisilla live-esiintymisillään ja näyttäen suuntaa uusien sukupolvien hiphop-artisteille.

Pipefest

LIPUT

Pipefestin liput on nyt myynnissä, toimi pian!
Lipun hinta ... 59 euroa
Myyntipaikat:
TIKETTI | LIPPU.fi
 
Leirintäliput ... 25 € TIKETTI
Leirintäalueella asiakkaiden käytössä ovat festariwc:t ja -suihkut sekä leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on avoinna pe klo 12:00 - la klo 14:00. Festivaalilippu on ostettava erikseen. Leirinnän ikäraja on 16 vuotta, sitä nuoremmat vain huoltajan seurassa.